Както стана ясно в четвъртък, 19 май, Риана и нейният приятел A$AP Rocky посрещнаха първото си дете миналата седмица. 

Смята се, че тяхното момченце, чието име все още не е известно, вече притежава умопомрачителна нетна стойност от 1.2 милиарда британски лири, пишат от Daily Mail. Тази внушителна сума е в резултат на събирането на капитала на 34-годишната му майка в комбинация с доста по-скромните 7.5 милиона британски лири на на 33-годишния A$AP .

И ако трябва да се направи някаква класация за това кое от децата на известните личности ще наследи най-много пари, следващите в списъка, спорд Buzz Bingo, са наследниците на Ким Кардашиян (1.3 милиарда британски лири) и сега бившият ѝ съпруг Кание Уест (1.3 милиарда британски лири).

Те заемат второто място с 2.6 милиарда британски лири. Въпреки огромната обща сума от притежанието на двамата им известни родители, да не забравяме, че парите все пак трябва да се разделят по равно на четири между Норт, Чикаго, Псалм и Сейнт (поне на теория).

Продължаваме с Бионсе (378 млн. британски лири) и Джей-Зи (984 млн. британски лири), чийто наследници заемат номер три с 1.3 млрд. британски лири. Така те осигуряват  на трите си деца - Блу Айви (10 г.), и четиригодишните близнаци Сър и Руми по 433 милиона британски лири на всеки.

Риана, A$AP Rocky и новината за раждането на бебето им

Риана стана майка

Ето кога се е родило бебето на певицата

Данните са събрани от знаменитости и тяхната обща прогнозна нетна стойност в долари, преобразувани в паундове и след това разделени поравно и класирани между броя на децата, за да се определи прогнозната нетна стойност на всяко дете.