В момента всичко около Риана се върти около бременността ѝ - в крайна сметка не само тя е в очакването на първото си дете, а и нейните почитатели.

Риана, бременността й, ASAP Rocky и фотосесията й за Vogue

Риана - много бременна и много секси

Певицата с корица за списание Vogue

А тя ни прави съпричастни с нея още от самото начало. Включително и с промените, които се случват с тялото ѝ. Съвсем скоро тя направи впечатляваща фотосесия за Vogue, чрез която разкри много от себе си - и по отношение на физиката си, и за начина, по който се чувства в това състояние.

Наред с всичко останало, изпълнителката на "We Found Love" разкри какво най-често ѝ се похапва в тези дни - и какво не. Не се учудваме за карибските ястия, щедро приготвени с подправки като къри и семена от кимион. Нещо друго предизвиква нашето учудване - постоянното ѝ желание да яде мандарини, поръсени със... сол.

Снимка 571873

Източник: iStock

"Задължително трябва да бъдат със сол и само сол!", казва звездата пред Vogue. "Защото в Барбадос имаме този обичай - да занесем плодовете си в океана и там да ги накиснем."

Всъщност, мандарините са изключително полезен и подходящ за здравословна закуска избор. Една малка мандарина има само 40 калории и осем грама захар.

Освен за нещата от кухнята, към които най-често посяга, Риана споделя и за онези, които обичайно не консумира, но сега често ѝ се хапват. "Обикновено не ям десерти, трудно мога да се изкуша с тях. Но ако в момента някой се приближи до мен с покрита с шоколад поничка - ще завладее сърцето ми завинаги", шегува се Риана.

Риана, бременността, предстоящото майчинство и съветите, които получава

Каква майка ще бъде Риана

И какви съвети за майчинството получава

Все пак, изпълнителката се опитва, доколкото е възможно, да се ограничава по отношение на храната. Дори се е отказала от едно от любимите си ястия - печен картоф с хайвер. Вероятно ще трябва да изчакаме, за да видим дали това ще бъде първата храна, към която Риана ще посегне, след като тя и ASAP Rocky посрещнат своето дете, пише Eat This, Not That.