В края на януари светът научи, че Риана ще става майка. Въобще не сме очаквали впоследствие да я видим в дънки за бременни или безформени рокли, но модните й решения всеки път успяват да изненадат нас и да шокират доста хора.

Риана, ревюто на Dior в Париж и ексцентричният избор на тоалет на певицата

Когато Риана се появи на събитие (полу)гола

Певицата пак провокира

И съвсем закономерно Риана се появява на корицата на световната модна библия Vogue в пълния й бременен блясък.

Впечатляващата фотосесия на 34-годишната певица, която очаква дете от половинката си ASAP Rocky, е дело на прочутата Ани Лейбовиц, а мястото на снимките е хотел Риц в Париж. Основната тема на интервюто, разбира се, е бременността й.

"Когато разбрах, че съм бременна, си казах, че няма начин да си купя дрехи за бременни. Съжалявам, но обичам да се забавлявам с дрехите си - не виждам защо да променят това, само защото тялото ми се е променило."

Риана е наясно, че много хора са възмутени от тоалетите, които "си позволява", докато е бременна и казва, че се надява да промени възприятията за това какво е "редно" да обличаш, когато очакваш дете.

"В момента тялото ми върши страхотна работа и нямам намерение да се срамувам от това. Този момент от живота трябва да се празнува. Защо трябва да крия бременността си?", коментира тя пред Vogue.

На въпроса на списанието дали тя и ASAP Rocky са планирали бебето, тя отговаря отрицателно. "Нямам идея кога ми е овулацията и други подобни неща. Просто се забавляваме и после излезе положителен тест. Не съм си губила времето - звъннах му и му показах теста. А на другата сутрин вече имах час при лекар."

Риана казва, че се надява да успее да кърми детето си, както и че ще разчита на помощ от страна на майка си и на майката на ASAP Rocky. Все пак е ангажирала сестра за през нощта. "Но тя ще трябва някак да се справи с майка ми - не си представям, че тя ще позволи някой да й каже кога да сложи внуците си да спят."