Близо година измина от момента, в който Риана и нейният партньор A$AP Rocky станаха родители. Оттогава неведнъж вниманието бе фокусирано върху певицата и върху това как се чувства в новата си роля - тази на майка.

Риана, първият клип на бебето ѝ и дебютът на певицата в TikTok

Как изглежда синът на Риана

Певицата най-накрая реши да покаже малкото си момченце

Но справедливо би било да обърнем внимание и на другия замесен в историята, а именно бащата A$AP Rocky. 34-годишният рапър, чието истинско име е Раким Ателастън Майерс, сподели наскоро в отровено интервю за радио канала Apple Music 1 какво е да бъде родител.

"Бащинството ми даде една изцяло нова гледна точка. И не само върху света, но и върху творческите ми вдъхновения и начинания", казва изпълнителят. И продължава: "Сега се чувствам като член на специален клуб - клубът на татковците. Чувствам се пълноценен. И правя всичко с много повече желание и енергия - и да работя, и да съм креативен. Защото вече имам съвсем друга перспектива."

Снимка 603077

Източник: GettyImages

A$AP Rocky стига още по-далеч в откровенията си, признавайки, че дори не може да обясни всички това, което чувства. Добавя само, че изпитва огромна радост и нетърпение да се прибере вкъщи, при своето семейство. "Толкова съм благодарен. Бог е добър, човече", завършва емоционално рап певецът.

Междувременно Риана съобщи, че се подготвя за шоуто на Супербоул през февруари. Участието ѝ ще бъде непосредствено преди издаването на деветия ѝ студиен албум. Албум, който се очаква с нетърпение от феновете, тъй като изминаха цели седем години от последната ѝ музикална творба "Anti".

Причина за това освен майчинството, бе и фокусирането на певицата върху развитието на модната ѝ марка Fenty Beauty, пише Bang Showbiz.

Риана, "Lift Me Up", "Черната пантера: Уаканда завинаги" и новата песен на изпълнителката

Риана се завръща

Ето кога, къде и как

И дори за новите начинания на Риана A$AP Rocky има своя коментар. "Супер съм щастлив за албума. Това е нещо огромно и невероятно. Толкова се радвам, че моето момиче отново прави музика... аз съм по-развълнуван от всички останали, честна дума."