"Подгответе са за Ренесанса". Това пише потребител в Twitter под снимките на Рене Зелуегър, която се появи в новата си роля за първи път.

Актрисата, която е носителка на Оскар, но остана под сянката на своя най-известен образ - Бриджит Джоунс, сега ще се превъплъти в иконата Джуди Гарланд.

Първи кадри от снимачната площадка на биографичния филм "Джуди" бяха разпространени наскоро. Снимките предизвикаха вълна от позитивни коментари за това колко подходяща изглежда Рене за ролята звездата от 50-те години на миналия век. 

Рене Зелуегър излиза от сянката

Рене Зелуегър излиза от сянката

Кариерата на актрисата западна вследствие на неуспешни пластични операции

Изненадваща е приликата между двете, въпреки че не би могло да се предположи, предвид досегашните роли на Рене и повреденото й от пластични операции лице.

Сюжетът в новия филм се развива в края на 60-те години на миналия век, когато кариерата на актрисата и певица Джуди Гарланд е към края си. Звездата е на 47 години, когато я откриват в мъртва в дома й след случайна свръхдоза приспивателни.

Очаква се Рене Зелуегър да пее в продукцията, като ще изпълни и вечната "Somewhere Over the Rainbow". Филмът в момента е в продукция и все още няма премиерна дата.