Тотално вече изпуснахме бройката на актрисите, които разказаха историите си как в даден момент от кариерата си са били жертви на сексуален тормоз или насилие.

Ребел Уилсън и признанието, че има нов мъж в живота й

Кой се радва на новите форми на Ребел Уилсън

Актрисата има нова половинка

От скорошно интервю за Ребел Уилсън за списание People разбираме, че 42-годишната австралийка също е имала неприятно преживяване на снимачната площадка на филма, в който е участвала.

Преди години един от актьорите я е повикал в стая, в която са били и негови приятели. След като е влязла в помещението, въпросният актьор си е свалил гащите и е поискал от нея да направи нещо... нека го кажем, неприлично.

Уилсън отказва да конкретизира кой е актьорът, но отчита като грешка, че в онзи момент не е реагирала остро, за да се защити. Уточнява, че случката се е разиграла преди движението #MeToo да бъде създадено и да набере популярност.

Ребел Уилсън смята, че с тази си постъпка актьорът е искал да съсипе и нея, и кариерата ѝ. Съжалява, че след случилото се не е напуснала снимачната площадка, а се е държала като професионалист и е довършила ангажиментите си.

Въпреки това, актрисата, която има диплома и по право, все пак е предприела някакви действия. Тя е документирала всичко и е подала официално оплакване към студиото, което е продуцирало филма. Уверила се е, че и хората в индустрията са разбрали за случилото се.

Ребел Уилсън, отслабването, свалените килограми, здравето и с какво се гордее

С какво се гордее Ребел Уилсън

Има защо

По онова време Уилсън си е мислела, че прави каквото може и е останала изненада от факта, че е била четвъртата жена, оплаквала се от поведението на въпросния актьор.