Освен Тино, миналата седмица в Survivor 7 беше номинирана и Елина. След двубой между двамата музикантът си спечели възможността да остане в състезанието, докато акаунт мениджърката трябваше да си тръгне.

Survivor 7, размяната на участниците и новите изпитания двете племена

Неочакваните обрати в Survivor 7

Какво предстои в новия епизод на предаването

След напускането си тя беше гост в шоуто на Николаос Цитиридис, където сподели, че се чувства добре, а първото нещо, което е направила, е да хапне. След което се е изкъпала старателно.

Елина ще остане в историята на Survivor 7 като една от най-често номинираните участнички от съотборниците си. Тя беше застрашена от изгонване почти постоянно. Според нея членовете на племето ѝ не са я харесвали, защото са я смятали за силен и хитър играч, но и защото не е била част от приятелските кръгове, оформили се между участниците още преди началото на предаването.

Но дори и след отпадането си, остава поддръжник на племето "Воини". Надява се някой от него да е и победителят. Искало й се е да се състезава срещу Татяна - за да я подразни. За нея певицата просто не е сървайвър, което а и основната причина да не я харесва особено.

След края на предаването на Елина много ѝ се иска да опознае Божана, която засега вижда като една "експлозия". Наред с всичко преживяно в Survivor 7, акаунт мениджърката няма да забрави и последния си дуел срещу Тино, който беше наистина емоционален и дори ги разплака.

Survivor 7, Филип Буков, Марго Купър и снимката ѝ без грим

Как изглежда Марго Купър от Survivor 7 отблизо без грим

Нежна и естествена

Участието си в риалитито Елина определи като достойно. Смята, че е показала себе си, такава, каквато е искала хората да я видят.