В началото на тази седмица в Survivor 7 станахме свидетели на още игри, племенен съвет и напуснали участници.

Survivor 7, Кирил Хаджиев-Тино, Александра Накова, Данаил Стоянов, Станилия Стаменова и изненадата в новия епизод на предаването

Кои са новите четирима участници в Survivor 7

Предаването ще поднесе изненада на двете племена

Всъщност по план с предаването трябваше да се сбогува само едни от номинираните, но по лекарска препоръка преждевременно се наложи да си тръгне и актьорът Филип Буков.

"Очаквах да се върна обратно в играта, но за съжаление се оказа, че имам сърдечен проблем, който се е отключил по време на участието ми в предаването. Ако остана, е възможно той да се задълбочи и да остави отпечатък върху целия ми живот", коментира той за състоянието си. С тъга се раздели със своите съплеменници и призова те да загърбят своите различия в името на играта.

"Филип е най-пълноценният и най-пълнокръвен играч не само в нашето племе, а в Survivor като цяло. Той е много сетивен, интелигентен, смирен, уравновесен и упорит... тук ние даваме пример на по-млади хора от нас, а Филип е абсолютно достоен пример на подражание", коментира съотборничката му Снежана.

Другият напуснал състезанието е Марго Купър, също от отбор "Известни". Освен нея номинирани бяха и Снежана и Божана, но на моделът едва 10.166% от гласовете на зрителите не бяха достатъчни, за да остане в играта.

"Почувствах нашето племе като семейство. Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце. Старах се и дадох всичко от себе си. Най-много ще ми липсват Божана, която тук ми беше като сестра и Жоро, моят защитник", сподели Марго на сбогуване.

Малко след като напусна острова, тя се включи в Instagram профила си, за да сподели някои от моментите си в състезанието, както и своя снимка, на която е без грим. В описанието към сторито тя пише, че кадърът е без филтър и обработка.

Снимка 609538

Източник: Instagram / margo.cooper

Вярно е, че по време на Survivor имаме възможност да видим как изглеждат участниците, когато нямат условията да се суетят, като Марго Купър също не е изключение. За първи път след предаването обаче тя показва лицето си естествено толкова отблизо.

Димитър Калбуров, Survivor 7 и критиките на писателя към новия сезон на риалити предаването

Критиките на Димитър Калбуров към Survivor 7

Защо е недоволен писателят

Освен това в текста към снимката тя споделя още, че бавно възстановява сили, но племето ѝ вече ѝ липсва. "Нямам търпение да споделя преживяването си с всички вас", завършва Марго Купър.