Райън Рейнолдс определено е успешен актьор. Да, Оскари, Глобуси и Емита липсват, но пък филмите му се оказват изключително печеливши.

Райън Рейнолдс, Aviation Gin и фамозната сума, за която продаде джина си на Diageo

Мигът, в който Райън Рейнолдс спечели 610 милиона

Който си го може, си го може

Спокойно можем да кажем, че е и успешен бизнесмен, защото преди няколко години закупи Aviation Gin, а преди месец го продаде за 610 милиона долара. Това си доооста пари, които актьорът сигурно ще иска да инвестира някъде.

Според BBC, новата инвестиция на Рейнолдс може да бъде във футболен отбор. Става дума за уелския Рексъм, който в момента се състезава в пета дивизия и от 2011 г. е собственост на феновете.

Снимка 456606

Източник: GettyImages

А във въпросната инвестиция може да се включи и друг актьор - Роб Макелхени ("Слънчева Филаделфия"). 

Дори вече е било свикано събрание на членовете на борда, на което е проведено и гласуване, за да се разбере как са настроени към възможността двама актьори да инвестират в клуба.

95% от всички 1223 фенове и членове на тръста, управляващ Рексъм, са одобрили идеята, а само 31 члена са били против. Това означава, че преговори могат да се водят.

Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и кои са най-високоплатените актьори за 2020 г.

Кой е кралят на Холивуд за 2020 г.

Актьори за милиони

Смята се, че ако до сделка се стигне, в Рексъм могат да бъдат инвестирани 2 милиона паунда, което е огромна сума за клуб от ниските нива на футбола. Към момента не е ясно защо Рейнолдс е насочил вниманието си именно към Рексъм, но пък се надяваме, че ще помогне на отбора да се върне там, където му е мястото - в елита.