Райън Рейнолдс и Хю Джакман имат силна приятелска връзка, въпреки че са работили заедно само по един проект -"Х-Mен Началото: Върколак" от 2009 г.

Райън Рейнолдс, Хю Джакман, Джейк Джиленхол и подигравките между тримата

Как Райън Рейнолдс и Джейк Джиленхол се шегуват помежду си

Тези двамата са олицетворение на най-добри приятели

Приятелството на двете звезди през последните няколко години прерасна в изключително забавна война в социалните мрежи. Не са един и два случаите, в които двамата се шегуваха и нападаха онлайн. Въпреки че в началото на годината Рейнолдс обяви, че официално са сключили примирие, всъщност стана ясно, че това въобще не е така.

Джакман, който навърши 51 години през уикенда, в момента е на турне, по време на което представя своето музикално шоу. Малко след едно много енергично представяне на сцената, той се обърна към публиката с думите: "Любопитно ми е дали Райън Рейнолдс може да направи нещо подобно", след което актьорът шеговито помоли феновете: "Не публикувайте това, моля ви. Недейте, защото за 10 секунди ще имам поне три милиона туита от него."

Снимка 447618

Източник: GettyImages

Очевидно обаче видеото не само е публикувано, но и е стигнало до ушите на Райън Рейнолдс. За да го върне на своя приятел, Рейнолдс записва клип, който започва с думите: "Здравей, Хю. Тъкмо щях да ти пожелая честит рожден ден ... тогава видях какво каза. С една дума беше... обидно. Наслади се на шоуто, Хю Джакман."

Тогава Рейнолдс изпява на Джакман няколко реда от песента за честит рожден ден, завършвайки с думите: "И дори не съм професионално обучен, Джакман, ти малко лайно такова." Рейнолдс дори показва среден пръст на приятеля си.

Видеото с "честитките" на Рейнолдс, сподели самия Хю Джакман в профила си в Instagram, придружено с текст: "Отначало си помислих - уф, сега всъщност трябва да се извиня. Но след това..."

Хю Джакман на 51

Хю Джакман на 51

24 факта за австралийския актьор