Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс знаят как да ни очароват и заедно, и поотделно. Те са сред любимите ни холивудски двойки и една от причините е фактът, че не спират да доказват любовта си един към друг по най-сладкия начин.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, папараците и защо актрисата качи снимка на бременността си

От какво се страхува Блейк Лайвли

Голямата война на актрисата с папараците

За пореден път това ни показва Блейк Лайвли, която изнесе реч в чест на съпруга си Райън Рейнолдс, който получи награда от American Cinematheque.

С думите си актрисата почита съпруга си по очарователен начин - така, както тя умее. В речта си тя остава вярна на стила си, като завършва с няколко шеги, за да запази звученето безгрижно.

Блейк Лайвли, която в момента е бременна с четвъртото си дете от Райън Рейнолдс, излезе на сцената забележителна, както винаги. Тя бе облечена в макси рокля на дизайнера Ralph Lauren, съчетана с масивни гривни и висящи обеци. Косата ѝ пък бе оставена да се спуска по гърба ѝ в небрежни къдрици.

Снимка 595690

Източник: GettyImages

Още в началото на речта си актрисата започва да възхвалява "сърцето, филантропията, хумора, почтеността, несравнимата работна етика, изящество и самоироничното лекомислие" на съпруга си. Според Блейк той притежава всички тези качества, благодарение на това, че е роден и израснал в Канада. Освен това тя е почти убедена, че връзката му с дома го е направила такъв, какъвто е.

По-нататък речта на Блейк Лайвли става още по-разчувстваща. "И сега аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом", споделя тя, като има предвид трите им дъщери - Джеймс, Инес и Бети, пише Glamour.

С думите си актрисата признава, че Райън Рейнолдс е както добър съпруг, така и грижовен баща, защото колкото и дълъг и изморителен ден да има на снимачната площадка, накрая винаги се прибира при семейството си.

Райън Рейнолдс, четвъртото им дете с Блейк Лайвли и какъв пол иска да бъде то

Знае ли пола на четвъртото си дете Райън Рейнолдс

Ще има дом с пет жени...

"Напоен с кал, фалшива кръв, истинска кръв, изкуствени белези, костюми на супергерои, обувки за танци или клоунски грим, татко винаги се прибира у дома."