Радина Кърджилова със сигурност е една от младите български актриси, които много харесваме. Следим с интерес не само ролите в киното и театъра, а и личния ѝ живот. Половинката на Деян Донков е майка на две деца.

Радина Кърджилова, Деян Донков и на кого е копие големият им син Христо

Защо всички гледат детска снимка на Радина Кърджилова

И ние не открихме разлики

Въпреки че второто детенце на семейството - Йоан, се роди преди няма и година, Радина бързо успя да си върне формата и изглежда все така ослепително, както и преди раждането.

Доказателство за това са последните снимки на актрисата в профила ѝ в Instagram, на които я виждаме по бельо. Радина рекламира марката 05.studio, като позира за няколко страхотни кадъра с един от моделите им в черно. Макар бельото да не е изрязано, актрисата успя да провокира интерес - и нашия и този на феновете ѝ, които не пропуснаха да я похвалят.

Ех, да бяхме и ние толкова секси, след като сме родили две деца. Като се замислим обаче Радина отдавна е в страхотна форма. Тя изглеждаше чудесно малко след раждането. Първите ѝ снимки по бански, които актрисата кажи в социалните мрежи бяха едва два месеца след появата на бял свят на Йоан.

Радина Кърджилова, новите снимки по бански и какво мисли за тялото си след ражданията актрисата

Радина Кърджилова откровено за тялото си

Напълно я подкрепяме