Радина със сигурност е една от младите български актриси, които много харесваме. Следим с интерес не само ролите в киното и театъра, а и личния ѝ живот. Половинката на Деян Донков отскоро вече е майка на две деца.

Радина Кърджилова, новата снимка по бански и колко добре изглежда актрисата след второто раждане

Радина Кърджилова по бански два месеца след раждането

Затова всички я харесват

И въпреки че много бързо влезе във форма и изглежда страхотно, дори и по бански, нормално е настъпилите промени в тялото ѝ да я вълнуват.

Семейството вече е на морето и Радина все по-често публикува свои снимки от плажа по бански. В една от последните си публикации тя сподели какво мисли за фигурата си и защо трябва всички да обичаме телата си.

Младата майка признава, че все още не е във формата, в която се харесва. Но тъй като е преминала през много диети и драстични отслабвания през годините, които са ѝ донесли много негативи, както в здравословен, така и в професионален план, сега знае, че нещата лека полека ще си дойдат на мястото.

"Да, имам корем, да, имам целулит, но внимавам какво ям, пия много вода, все още кърмя, гледам повече да се движа", пише Радина.

"Харесвате се, обичайте се. Малко са хората, които истински ще ви казват истината в очите, а много са от тези, които ще я премълчават. Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме пример и трябва да бъдем ДОБЪР пример за младите", продължава тя.

Радина Кърджилова, рожденият ѝ ден и емоциите на актрисата покрай навършването на 35

Емоционалният рожден ден на Радина Кърджилова

Как се чувства актрисата на 35

Повечето от нейните почитатели пък коментираха, че е страхотна и сега. Ние също се присъединяваме към тях. И очакваме поредните весели снимки от морската ваканция на Радина, Деян, Христо и Йоан.