Кралските семейства в Европа са на лятна вълна - официалните им ангажименти са доста по-малко, а голяма част от членовете им са се отдали на лятна ваканция. Не и шведската принцеса Виктория, която имаше сериозен повод да е в светлината на прожекторите.

Принц Карл Филип, принцеса София и новият летен портрет на семейство им

Най-красивото кралско семейство с лична снимка

Какво правят принц Карл Филип и принцеса София

Престолонаследничката навърши 46 години на 14 юли, а рожденият й ден беше отбелязан тържествено в цялата страна. Обиколка с карета, нови официални портрети и концерт бяха част от активностите за празника на принцеса Виктория.

На снимките пък виждаме колко са пораснали двете й деца с принц Даниел - 11-годишната Естеле и седемгодишният Оскар. Четиричленното семейство си направи нов летен портрет по примера на по-малкия й брат принц Карл Филип.

На новите снимки на шведското кралско семейство виждаме и принцеса Маделейне. Най-малкото дете на крал Карл Густав и принцеса Силвия обяви преди месеци, че ще се върне за постоянно в родината си.

Преди това Маделейне живя дълги години със съпруга си Кристофър О'Нийл и децата им - деветгодишната Леонор, осемгодишният Николас и петгодишната Адриене, в САЩ, припомнят ни People.