В последните месеци почитателите на принцеса Шарлийн са щастливи - тя участва във все повече обществени прояви, които им дават възможност да я виждат по-често. И винаги могат да разчитат на изненади от нейна страна.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт с първа обща проява от месеци

Шарлийн и Алберт - отново заедно

Двамата връчиха трофеите на тенис турнир в княжеството

Като например през изминалия уикенд, когато принцесата на Монако заедно със съпруга си принц Алберт даде наградите на победителите в Гран При на княжеството - Формула 1 състезанието, което се състои на пистата в Монте Карло.

45-годишната Шарлийн се появи с тъмнокестенява коса - рязка промяна от обичайното й русо, макар да беше запазила късата прическа. Принцесата носеше дълга тъмносиня рокля на любимия си бранд Akris и диамантени обеци.

Снимка 620040

Източник: GettyImages

Тя връчи наградата на спечелилия второ място Фернандо Алонсо, докато принц Алберт даде трофея на победителя от състезанието Макс Вестапен. На събитието присъстваха и други членове на кралското семейство на Монако като Шарлот Казираги, Луис Дюкре, Пиер и Андреа Казираги.

Впечатление направиха и някои други звездни гости на Гран При състезанието - Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, Том Холанд, Орландо Блум, Сара Сампайо и Неймар.