2023 г. се оказва наистина вълнуваща за йорданското кралско семейство в личен план. Всички са в очакване на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин на 1 юни. През март пък сестра му принцеса Иман се омъжи за годеника си.

Принцеса Иман, Джамал Термиотис, кралица Рания, крал Абдула и сватбата на по-голямата им дъщеря

Пищна сватба в йорданския кралски двор

Принцеса Иман вече е омъжена

А преди дни по-малката им сестра принцеса Селма завърши университета. Кралица Рания и крал Абдула пристигнаха в САЩ, където дъщеря им се дипломира като бакалавър по археология от Университета на Южна Калифорния, за да присъстват на събитието.

52-годишната Рания не пропусна да отбележи дипломирането на детето си в личния си профил в Instagram, където публикува няколко снимки. "Нямам търпение да видя с какво ще се занимаваш по-нататък", написа тя.

Освен майка й и баща й, на дипломирането на Селма присъства принцеса Иман заедно със съпруга си Джамал Термиотис. На същия ден в същия университет се дипломира и Саша Обама - по-малката дъщеря на бившия президент на САЩ Барак Обама. Семейство Обама и йорданското кралско семейство бяха забелязани да разговарят.

28-годишният принц Хюсеин не беше в САЩ за събитието, но не пропусна да поздрави сестра си - той публикува скрийншот на разговор между него и Селма в профила си в Instagram. "Поздравления за най-яката Селма", гласи текстът към него, уточняват People.