За пореден път настоящата Седмица на модата превръща Париж в едно от местата, на които да видим най-много знаменитости накуп. При това те обикновено са облечени в най-новите творения на най-известните в момента дизайнери.

Фарел Уилямс и "каубойската" му колекция за сезон есен-зима 2024 за Louis Vuitton

Токи, ресни и кожи - Дивият запад според Фарел Уилямс и Louis Vuitton

Новата колекция за Louis Vuitton

Наред с филмови и музикални звезди, Парижката седмица е притегателно място и за аристократи. Там се появи и принцеса Йожени, която моментално успя да се превърне в едно от най-сниманите лица.

33-годишната племенница на крал Чарлз беше сред гостите на представянето на колекция есен-зима 2024 на Dior Homme. За целта Йожени беше облечена изцяло в черно в рокля и палто Fendi, както и обувки на висок ток, колан и чанта на същата марка.

Много от коментаторите в онлайн пространството побързаха да изкажат възмущението си, че принцесата носи дрехи Fendi на ревю на Dior. Тя обаче се оказа доста наясно с неписаните правила на Седмицата на модата - мъжката линия на Dior и дамската на Fendi имат един и същи дизайнер, Ким Джоунс.

Сред гостите на ревюто на Dior Homme бяха забелязани още Рита Ора, Кейт Мос, Люис Хамилтън и Фарел Уилямс. Последният представи втората си колекция като творчески директор на Louis Vuitton преди няколко дни.