Принцеса Йожени реши да отбележи рождения ден на съпруга си Джак Бруксбанк по симпатичен начин. Тя сподели техни общи кадри от пътувания, към които, разбира се, остави мили послания.

Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и третата годишнина от сватбата им

Какво празнува принцеса Йожени

И как отбеляза специалния повод

"Честит 36-и рожден ден, мой Джак", гласи написаното от Йожени. "Какви прекрасни пътешествия имаме до момента. Нямам търпение за още толкова."

Принцеса Йожени и Джак се срещат, още когато кралската особа посещава университета в Нюкасъл. Запознават ги общи приятели и любовта между тях "пламва от пръв поглед", както се изразява самата Йожени.

Двамата сключват брак през октомври, 2018 г. в замъка Уиндзор, а от февруари 2021 г. вече са родители на малкия Август.

А както изглежда снимките, с които Йожени честити рождения ден на съпруга си, са направени по време на скорошното посещение на двойката в Калифорния и гостуването им в дома на принц Хари и Меган Маркъл.

През месец февруари, принц Хари и братовчедка му Йожени се появиха изненадващо на спортния турнир Super Bowl, който се провеждаше само на около два часа път от дома на Хари и Меган в Монтесито, където те живеят от 2020 г. насам.

Елизабет Втора, принцеса Йожени, рожденият ден и щедрите подаръци, които кралицата прави на своите внуци

Колко щедра е кралица Елизабет

Подаръкът, който получи принцеса Йожени

Доколкото е известно, Йожени е и първият член на кралското семейство, който е посетил херцога и херцогинята на Съсекс в американския им дом. И това не е чудно, предвид, че Хари и принцеса Йожени имат близки отношения от деца, припомня People. Дори Хари винаги се е допитвал и доверявал на братовчедка си, когато е ставало дума за личните му избори и жените в живота му.