Въпреки че от смъртта на принцеса Даяна минаха 17 години, разкритията, свързани с нейната личност, не спират и до днес. И сякаш винаги има още какво да научим. Този път за това се погрижи Кевин Костнър.

Принцеса Даяна като ученичка - новата снимка, която брат й Чарлз Спенсър сподели

Невижданата досега снимка на Даяна - каква е била като ученичка

И какво има да каже за нея брат й

В последното си интервю за People актьорът говори за отношенията, които е имал със Спенсър, както и за една среща с по-големия й син принц Уилям. С принцесата на Уелс той се среща за пръв път, когато водят преговори за участието й в продължението на "Бодигард". За съжаление, трагичната й смърт в катастрофа слага край и на тези нейни планове.

А днес Кевин Костнър признава, че е пазел всичко покрай продукцията в тайна, защото просто така работи. По думите му, Сара, херцогинята на Йорк, е тази, която е оказала съдействие да се случи това. И въпреки притесненията, че все пак е част от кралския двор, принцеса Даяна е била решена да изпълни ангажимента си към актьора и режисьор.

Снимка 651400

Източник: GettyImages

Години по-късно той е в Лондон заради работен ангажимент и получава лична покана от принц Уилям да се срещнат в дворец. Отзовава се на нея и е посрещнат с топло, приятелско отношение, както и с признанието, че госпожа Спенсър "донякъде" го е харесвала. И това прави срещата им почти "нереална" за Костнър.

Необикновен, но красив - Кевин Костнър откровено за живота си

Необикновен, но красив - Кевин Костнър откровено за живота си

За живота след развода и голямата му сбъдната мечта

Наскоро пък друг актьор - Том Селек, също говори за специалните отношения, които е имал с принцеса Даяна. Именно той е бил в списъка от общо трима актьори, които са получили покана лично от нея да присъстват на щатската вечеря в Белия дом през 1985 г., организирана от Роналд Рейгън. А другите двама са били Клинт Истдууд и Джон Траволта, допълва Fox News.