Краят на годината е време за равносметки от всякакъв вид - какво сме свършили през последните 12 месеца, какво не сме, какво ще пренесем в новата година, както и колко по-добри бихме могли да бъдем.

Кейт Мидълтън, Полковник на Ирландската гвардия и новата титла, с която я удостои крал Чарлз

Неочакваният жест на крал Чарлз към Кейт Мидълтън

И към още няколко от роднините му

Трудно обаче някой би могъл да е по-добър в изпълняването на служебните си задължения в британското кралско семейство от принцеса Ан. Единствената дъщеря на кралица Елизабет отново се оказва най-усърдно работещият член на семейството.

Това показва справка на Reboot SEO Company, които са проследили ангажиментите на основните членове на кралския двор. 72-годишната принцеса Ан е участвала в 214 официални ангажимента през 2022 г.

Снимка 600438

Източник: GettyImages

Крал Чарлз е на второ място със 181 ангажимента, много от които са се случили преди смъртта на майка му кралица Елизабет през септември, след което той се възкачва на престола.

Принц Едуард със съпругата и майка си

Източник: GettyImages

Принц Едуард със съпругата и майка си

Най-малкият брат на краля принц Едуард и съпругата му Софи са на трето и четвърто място съответно със 143 и 138 официални задача, изпълнени през 2022 г. Принц Уилям със 126 и кралицата-консорт Камила със 102 са пети и шести.