Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън стават все повече и повече, като подготовка за най-важните роли в кралския двор, които един ден ще заемат. А дотогава херцогът и херцогинята на Кеймбридж си партнират с различни звезди с цел популяризиране на своите кампании.

Последният пример са наградите за околната среда Earthshot, основани наскоро от принц Уилям. А една от известните личности, която подкрепи мисията му за по-добър свят за следващите поколения, е Шакира.

Двамата проведоха видеоразговор през Zoom, който стана публично достояние. Колумбийската певица е останала впечатлена от ентусиазма и решимостта на принц Уилям да "поправи планетата". Те споделят мнението, че доброто образование, разговорите с децата за опазването на околната среда и най-вече правилният пример са от съществено значение, за да може тяхната мисия да просъществува.

И Шакира, и принц Уилям също така споделят мнението, че не толкова на тях, колкото на техните деца се пада нелеката задача да намалят въглеродния отпечатък, да регулират глобалното затопляне и да стопират топенето на ледовете. Но за да се случи това, първо трябва да се формира правилното им съзнание за важността на тези проблеми, предава Daily Mail.

По време на разговора между двамата се оказа обаче, че не само те има на какво да научат децата си, но и обратното. Херцогът на Кеймбридж изненада изпълнителката с въпрос за новото й хоби - карането на скейтборд. По него се е запалила покрай синовете си.

Принц Уилям призна на Шакира, че е виждал нейно видео, в което демонстрира уменията си с дъската, и е останал очарован от тях. Това леко притесни колумбийката, която се оказа, че е искала децата й да се научат да карат скейт, а накрая самата тя се е запалила по спорта.

Принц Уилям, бащинството и промяната, която е настъпила в херцога на Кеймбридж

Промяната, която преживя принц Уилям

Важните моменти в живота

Днес певицата не крие, че не може да слезе от скейтборда, а принц Уилям я похвали, заявявайки, че няма нищо по-хубаво от това да не спираш да се учиш цял живот, да откриваш нови хобита, които да ти доставят удоволствие.