Кейт Мидълтън отдавна стана известна с това, че не обича да дава много пари за дрехи, освен за много специални случаи. Херцогинята на Кеймбридж е фен на някои марки от масовата мода, като Zara, а голяма част от тоалетите си облича доста повече от веднъж.

Това отношение към вещите тя очаквано предава и на своята дъщеря - принцеса Шарлот. Малката има поведението и обноските на истинска кралска особа, но междувременно е по детски сладка и непринудена. А за родителите й е много важно да има нормално детство - както тя, така и братята й.

Затова и не е особена изненада фактът, че на последните семейния снимки малката наследница на короната е с рокля на Zara, която струва едва 10 паунда.

Снимка 498245

Източник: Facebook / The Royal Family

Всички са с координирани тоалети в синята гама, а моделът, който принцеса Шарлот носи, бързо се превърна в истински хит и се разпродаде, предава Hello.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот между кралския статут и нормалния живот

Шарлот – готова да бъде принцеса

Само на пет, а вече знае

Мидълтън е почитател на дрехите в леко ретро стил, което се забелязва като влияние и върху гардероба на нейните деца. И нямаме никакво съмнение, че малката принцеса ще се превърне в следващия моден пример за подражание в кралския двор.