Бързото връщане на принц Хари в САЩ след погребението на принц Филип определено не оправда надеждите ни за сдобряване с брат му Уилям и баща му Чарлз.

Принцеса Даяна, булчинската й рокля и споразумението, което постигнаха принц Уилям и принц Хари

Уилям и Хари съживяват спомена за Даяна

Поне в това са единни

А следващият опит ще бъде на откриването на статуята на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън на първи юли, когато Спенсър трябваше да навърши 60 години.

Двамата й синове са работили в сътрудничество, за да постигнат консенсус за финалния вид на мемориала и се очаква да се появяват в комплект на събитието, което, заради противоепидемичните мерки, надали ще се състои пред широка публика.

Снимка 522996

Източник: GettyImages

Но последната информация отново ни разочарова. Според източници, цитирани от The Sun, принц Уилям и принц Хари са настояли да произнесат отделни речи пред паметника на покойната си майка.

Сигурни сме, че всеки има какво да каже за нея, но това вероятно е стратегически ход, с който отново да избегнат по-близките контакти един с друг. Така че съществува и вероятността въобще да не ги видим заедно.

Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и постигнаха ли съгласие

Когато Уилям и Хари са на едно мнение

Време беше

Подозрения дали принц Хари въобще ще присъства на събитието пък поражда и бременността на Меган Маркъл. Нямаме яснота кога точно е терминът й, но знаем, че бебето се очаква през лятото. Така че има вероятност появата на малката им дъщеричка да промени плановете му да се върне отново на Острова.