Сложните отношенията между принцовете и братя Уилям и Хари са не от вчера и днес. А откакто ги делят хиляди километри разстояние, перспективата за помиряване сякаш изглежда все по-бледа. Но светлина в края на тунела все пак има.

Принц Уилям, интервюто на принц Хари и Меган Маркъл и какво не може да премълчи

Ще се опълчи ли Уилям на кралицата

Този път заради кого

След повече от година без срещи на живо, синовете на принц Чарлз и Даяна Спенсър най-сетне намериха тема, която да ги обедини. И това е паметта на тяхната майка.

Според информация в британски медии, Уилям и Хари трябва да застанат един до друг на официалното откриване на паметника на Лейди Ди в двореца Кенсингтън на първи юли, когато тя щеше да навърши 60 години.

Снимка 494185

Източник: Instagram / princessdianauk

Преди обаче да разберем дали това наистина ще се случи, принцовете са подновили комуникацията помежду си, за да изяснят подробности около създаването на монумента. Според източници от двореца, цитирани от Page Six, Уилям и Хари са дискутирали предложените проекти и са стигнали до консенсус за финалната визия.

Принц Хари, принц Уилям и как принцеса Даяна ще ги събере отново

Даяна пак ще събере Уилям и Хари

Светлина в тунела

Именно тяхното одобрение е ключово, за да започне изработването на статуята, а постигането му ни дава надеждата, че двамата братя наистина ще застанат рамо до рамо съвсем скоро и ще загърбят всички различия в името на покойната си майка.