2020 г. не мина по план за всички, в това число и за членовете на британското кралско семейство. В последните месеци ги виждахме много по-рядко от обикновено, повече онлайн и по-малко на живо. Но всички се надяваме това съвсем скоро да се промени.

А в края на годината винаги е време както за равносметки, така и за планове за промяна през следващата. И принц Уилям и Кейт Мидълтън вече знаят какво искат да променят по отношение на своите кралски ангажименти.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж възнамеряват да взимат със себе си на много повече места сина си принц Джордж и дъщеря си принцеса Шарлот. Хлапетата са преки наследници на короната и е напълно разбираемо постепенно да навлизат в кралския начин на живот. Не че не са част от него още от раждането си.

Снимка 511726

Източник: GettyImages

През последната година Уилям и Кейт имаха възможността да прекарат повече време от всякога заедно с децата си. И това им е помогнало да разберат, че седемгодишният Джордж и петгодишната му сестра вече не са просто деца, а изградени личности, които се развиват много бързо.

И именно за да се възползват от този растеж и да не пропускат важни моменти, родителите им ще позапълнят графика им за 2021 г. с много повече пътувания и срещи с хора. Но важното условие, което Уилям и Кейт са си поставили, е ангажиментите по никакъв начин да не пречат на учението на децата им, предава Marie Claire.

Принц Уилям, принцеса Шарлот и какво призна хергоцът на Кеймбридж за дъщеря си

Шарлот - малката фурия на кралския двор

Никак не им е лесно на мама и тате

Освен да посещават училище и да залягат над домашните, Шарлот и Джордж имат време и за своите любими хобита - той е луд по хеликоптери и самолети и няма търпение да може да започне да се гмурка, а тя харесва много гимнастиката и практикува детска йога. Съвсем скоро обаче май ще разберат, че кралското потекло изисква много жертви и компромиси.