Принц Уилям, като един бъдещ крал на Великобритания, винаги изглежда безупречно. Той е усмихнат, приветлив и не пропуска да говори с всички, желаещи да разменят няколко дни с него. Същото можем дa кажем и за съпругата му Кейт, която е любимка на мнозина.

А ангажиментите на херцога и херцогинята на Кеймбридж ги задължават както да сe придържат към официалния стил, така и понякога да разчупват клишетата, за да напомнят на всички, че и те са хора, като нас.

Подобни случаи са не един и два за Уилям и Кейт. Двамата например често ни демонстрират своите спортни умения. Както направиха и днес, 17 октомври, с пакистанския град Лахор.

Снимка 448209

Източник: GettyImages

Те пристигнаха там от столицата Исламабад и бяха посрещнати от премиера Ирман Кан. Той е и бивш играч по крикет и основател на болницата за деца, страдащи от онкологични заболявания, която принцеса Даяна посети няколко месеца преди смъртта си.

Преди и херцогът и херцогинята да тръгнат по нейните стъпки, те показаха, че и крикетът не им е непонятен. За да излезе на терена на Националната крикет академия с отбор хлапета и няколко професионални играчи, принц Уилям замени официалните си обувки с маратонки Nike.

Снимка 448210

Източник: GettyImages

И първото, което ни идва наум е, че това е не скрита, а напълно явна реклама на спортния бранд от член на британския кралски двор. Подобни прояви не са особено приемливи, но явно кралицата няма проблеми с едно лого, щом дизайнерът и марката на всеки тоалет на Меган и Кейт става публично достояние.

А принц Уилям неведнъж ни е показвал, че Nike е любимият му спортен бранд и залага винаги на него, когато обстоятелствата изискват да бъде по маратонки. Е, човекът поне си има принципи, няма за какво да го съдим.