Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г., но се познават от доста преди това. Като двойка, чиято любов се ражда в университета, и те имат своите забавни и леко срамни моменти заедно, които един ден вероятно ще разкажат на децата си.

Направиха го и в последното телевизионно предаване, в което участваха. В него те трябваше да приготвят празнична вечеря за благотворителна кауза. А Мидълтън не пропусна да спомене, че това не й е първият път, в който й се налага да носи табла, защото в университета е припечелвала като сервитьорка.

Кейт се пошегува със себе си, че уменията й да носи чаши и чинии са наистина ужасни. Дори веднъж се е случило така, че спаначената супа, която е сервирала, се е оказала по стените и тавана. Все пак, тя видимо е родена за херцогиня, а не за обслужващ персонал.

Снимка 458129

Източник: GettyImages

По същото време, когато Кейт е заработвала като сервитьорка, Уилям се е опитвал да я впечатли с кулинарните си умения. Тя си спомня, че той й е приготвял спагети болонезе и други подобни неособено сложни ястия, пише The Sun.

Днес доста по-рядко се навърта в кухнята и Мидълтън се шегува, че най му се отдава да приготвя семейната закуска. Шарлот и Джордж са наследили любовта към кулинарията и сами проявяват желание да приготвят някоя вкусна рецепта в компанията на родителите си.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и защо херцогинята отказва близост помежду им

Кейт взима пример от Мелания

Странният жест на херцогинята

Това може само да радва майка им Кейт, защото развива тяхната креативност. Тя споделя, че всички най-много се забавляват, когато си приготвят тесто за пица. Вероятно това да не ни звучи като най-традиционното ядене за херцог, херцогиня и техните принц и принцеса, но няма съмнение, че им е най-любимото.