Преди дни принц Уилям и Кейт Мидълтън участваха в коледния епизод на предаване на BBC. Той бе излъчен тази седмица и отново насочи вниманието ни към кралската двойка.

В продукцията виждаме съпрузите в приповдигнато, празнично настроение. Херцогинята на Кеймбридж демонстрира своите готварски и най-вече сладкарски умения, а Уилям е неин верен помощник.

Основната идея е да се подготви празнично меню за благотворителна организация. Покрай суетенето в кухнята обаче за малко да пропуснем един много важен акцент в поведението на Уилям и Кейт.

Седнали на празнично украсена маса заедно с другите участници в предаването, те ни дадоха поредния повод за размисъл над взаимоотношенията им.

Снимка 457962

Източник: Twitter / Kensington Palace

По време на разговор херцогът се обърна към съпругата си и нежно я погали по рамото, докато й говореше. Тази съвсем деликатна проява на близост обаче се стори неприемлива за Мидълтън, която някак инстинктивно и моментално се отдръпна назад, избягвайки допира на Уилям.

И този жест не остана незабелязан и недискутиран в социалните мрежи. Според потребителите, това е повече от странно държание. Нежеланието на Кейт да демонстрира близост някои обаче приемат за разбираемо, защото това е образът, който двамата с Уилям са си изградили през години и който не бива да променят под влиянието на Хари и Меган.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, децата им и умението, което всички в кралския двор притежават

Умението, което всички в кралския двор притежават

И малките принцове и принцеси не остават по-назад

Появиха се и сравнения между Кейт и Мелания Тръмп, която също неведнъж сме виждали как по най-директния начин отказва жест на близост от страна на съпруга си.