За разрив в отношенията между принцовете Уилям и Хари се говори още от момента, в който Меган Маркъл даде заявка да стане част от кралското семейство. Оттогава изминаха близо две години, а връзката между братята сякаш все повече се къса.

Това доказа и поредното признание на принц Хари в новия документален филм за турнето му в Южна Африка заедно с Меган Маркъл.

По думите на херцога на Съсекс, двамата с Уилям имат своите добри и лоши дни. Те са тръгнали по различни пътища и всеки следва своя.

Снимка 449020

Източник: GettyImages

Думите на Хари бяха тълкувани като ясно доказателство, че отношенията му с Уилям съвсем са охладнели. А източници от кралския двор разкриват пред медиите, че съпругът на Кейт Мидълтън е поискал спешно да се види с брат си, след като е изгледал кадрите от документалния филм.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо приятелите на херцогинята са били срещу брака им

Кой е бил срещу брака на Хари и Меган

Съветът, който Меган не послуша

Херцогът на Кеймбридж е останал притеснен от емоционалното състояние на Хари и за ситуацията, в която са поставени двамата с Меган. И Уилям смята, че почивката, която неговият брат и съпругата му планират, е напълно належаща за тях, пише Daily Mail.