Вчера, 16 януари, принц Хари имаше своя първи кралски ангажимент, след като стана ясно, че двамата с Меган искат да заживеят нов живот.

Затова и се заговори, че появата на херцога на Съсекс в Бъкингамския дворец вероятно е последния път, в който го виждаме в ролята на член на кралското семейство.

Принц Хари е патрон на редица организации, сред които и Световната купа по ръгби. Затова и на него се падна честта да изтегли жребия за предстоящия турнир и да се срещне с представителите от отборите от цял свят.

Снимка 461966

Източник: GettyImages

Той демонстрира добро настроение, не спираше да се шегува, но и отказа да отговаря на каквито и да е въпроси, свързани с това как ще се развие неговия живот и този на съпругата му от тук нататък.

Снимка 461965

Източник: GettyImages

Хари е отвърнал с шумен смях на журналистическо питане как вървят преговорите за новия им живот. Явно повече информация ще получим едва когато те решат да ни я дадат, пише BBC.

Принц Хари, Меган Маркъл, Burger King, IKEA и рекламата с оттеглянето от кралския двор

Кой си прави реклама на гърба на Хари и Меган

Остроумен начин да се възползваш от скандала

Затова и остава неясно кога точно принцът ще отиде в Канада, където го чакат съпругата и синът му Арчи. Тепърва ще разберем и дали поне той, за разлика от Меган, ще прекарва повече време на Острова.