Преди дни стана ясно окончателното решение за раздялата на принц Хари и Меган Маркъл. Трудно е да кажем, че беше с добро, както и че двете страни са доволни от договореното.

Принц Хари, Меган Маркъл и потвърждението за окончателната раздяла с кралския двор

Хари и Меган официално скъсаха с кралския двор

Когато ядосаш кралицата, така става

Очевидно за годината от обявяването на Мегзит до неговото същинско случване много неща се объркаха. Съпрузите си тръгнаха с идеята, че ще получат разбиране заради тормоза, на който са подложени, и ще могат да бъдат хем холивудски звезди, хем кралски особи.

Е, кралицата им показа, че такъв филм няма и когато взимаш решение, трябва да си търпиш последствия. А за Хари и Меган те се оказаха непредвидено много.

Снимка 498127

Източник: GettyImages

Според кралски коментатори, сделката за близо 240 милиона долара, която двойката подписа с Netflix, е била техен спасителен план и не е влизала в първоначалните им сметки. Но когато се е оказало, че трябва да връщат парите за реновирането на Frogmore Cottage, а принц Чарлз ще им спре скоро издръжката, двамата са нямали друг избор, освен да сключат договора.

Първоначално Хари и Меган са смятали да развиват бизнес с марката SussexRoyal, но скоро след обявяването на Мегзит стана ясно, че кралицата им е забранила да ползват това име, дори в социалните мрежи. Така маркетинговата стратегия пропаднала и останал вариантът за продуцентска компания, която вече е факт - Archwell Studios.

Меган Маркъл, делото срещу британския таблоид Mail on Sunday и победата на херцогинята на Съсекс

Малката голяма победа на Меган

Когато справедливостта възтържествува

Според информация в британските медии, съпрузите не са информирали кралицата за договора с Netflix преди той да стане факт, за да не може тя да предприеме някакъв ход и да осуети и това тяхно намерение. Разбира се, така са я ядосали още повече, което си пролича и в крайността на нейните решения покрай раздялата им, предава Marie Claire.