Един от въпросите, които останаха без отговор след Мегзит, бе какво ще се случи с Frogmore Cottage - имението, което кралица Елизабет подари на херцога и херцогинята на Съсекс за сватбата, а те похарчиха милиони от народните пари, за да го реновират по свой вкус.

Принц Хари, Меган Маркъл и възстановяването на парите за ремонта на Frogmore Cottage

Окончателната раздяла на Хари и Меган

Вече са напълно свободни

В последствие принц Хари и Меган Маркъл сключиха договорка с кралския двор за възстановят сумата за ремонта, но да запазят своя английски дом, вероятно с идеята все някога да се връщат в него. Оказва се обаче, че намеренията им май са други.

Според информация в британските медии от последните дни, съпрузите са решили да отворят широко вратите на Frogmore Cottage за принцеса Йожени и мъжа й Джак Бруксбанк с идеята имението да стане тяхното семейно гнездо.

Снимка 498529

Източник: Instagram / Eugenie & Jack

Принц Хари и принцеса Йожени са първи братовчеди, а тя съвсем скоро очаква да стане майка за пръв път. А увеличаването на семейството им явно ще бъде предшествано от друго щастливо събитие - че двамата с Джак Бруксбанк ще станат новодомци, предава USA Today.

Джордж Клуни, Амал Клуни и познавали ли са се с принц Хари и Меган Маркъл преди кралската сватба

Признанието на семейство Клуни за Хари и Меган

Звездни номерца

С този си жест херцогът и херцогинята на Съсекс всъщност си гарантират, че ще има кой да се грижи за английския им дом и да го поддържа. А за тях все ще се намери една стая, когато решат да се върнат на Острова.