От кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл минаха повече от две години, но тя определено е от събитията, за които се говори дълго след това. Най-коментирани бяха както булката и нейната естествена визия, така и многобройни звездни гости, уважили празника на любовта им.

Няма спор, че и Хари, и Меган, имат своите приятелства в шоубизнеса, но едно успя да привлече вниманието ни - това с Джордж и Амал Клуни, които бяха сред най-видните гости на бляскавото събитие.

Оказва се обаче, че приятелството между двете семейства е започнало по-скоро след като херцогът и херцогинята на Съсекс станаха законни съпруг и съпруга.

Снимка 361291

Източник: GettyImages

Според нови разкрития семейство Клуни са получили лична покана, както и места в залата, които предполагат близка връзка с младоженците. По време на сватбата обаче са си признали пред останалите гости, че всъщност не познават Хари и Меган, но са решили да уважат събитието.

Присъствали на сватбата разказват още, че надали и останалите звезди като семейство Бекъм или Опра Уинфри са били сред най-близкото обкръжение на херцога и херцогинята на Съсекс, а идеята да ги поканят със сигурност е на Маркъл, предава Daily Mail.

Подобно звездно присъствие е добре дошло за бившата актриса и нейния съпруг, които се затвърждават не само като кралска двойка, но и като двойка с влияние и контакти в светските среди. А сред напускането им на кралския двор, само те им останаха...

Меган Маркъл, изборите на САЩ, Йоланда Хадид и първият път, в който гласуват в Америка

Първият път на Меган Маркъл

Правилен избор

Все пак, скоро след сватбата, Джордж и Амал върнаха поканата на Хари и Меган и ги посрещнаха в имението си на брега на езерото Комо. След това актьорът неведнъж защити Маркъл заради засилените журналистически атаки срещу нея. Но всичко изглежда по-скоро като размяна на жестове и любезности.