За последно видяхме Меган Маркъл на официално събитие преди малко повече от 20 дни. Въпреки че от кралския двор не са го обявили официално, херцогинята на Съсекс най-вероятно вече е в отпуск по майчинство и се подготвя за предстоящото първо раждане.

Знаем, че бившата актриса е запалена по йогата и източните учения. Преди време стана ясно, че си е наела дула, която да й помага в този така специален момент, в който на бял свят ще се появи новото кралско бебе. Дори се заговори, че желае да ражда под хипноза, но надали някой ще й го позволи.

Снимка 408826

Източник: GettyImages

Никой не може да й забрани обаче да се подготвя за раждането така, както сама е решила за добре. Преди дни херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха популярен център в Нотинг Хил, Западен Лондон, който предлага доста интересни услуги - от хомеопатия до специфични масажи.

Основната група посетители на мястото са бъдещи майки и жени, които са родили наскоро. Извършва се и терапии против стрес, умора, цифрово и екологично замърсяване. Сред звездните клиентки на центъра са Натали Портман, Гуинет Полтроу и Дона Карън. А вече и Меган Маркъл.

На базата на нумерологични изследвания се анализира и каква хомеопатична терапия може да повлияе положително върху хормоналния баланс на дамите. Извършват се и масажи, които "центрират" хормоналната система, която търпи доста сътресения по време на бременността. И всичко това се случва в една релаксираща среда.

Меган Маркъл, една дула и кой ще й помага при раждането

Кой ще бъде до Меган, докато ражда

Поредното нестандартно решение на херцогинята

Всичко тук е естествено, натурално, за връзка с природата и душата. Само ни е малко странно какво е правил принц Хари по време на двучасовия престой на двойката в центъра, но вероятно предлагат и успокояващи терапии за бъдещи татковци...