Отдавна стана ясно, че Меган Маркъл няма никакво намерение да се съобразява с някои странни, неписани правила на кралския протокол. Преди време се появи информация, че херцогинята има намерение да ражда у дома.

Ако не бе съпруга на принц Хари, вероятно точно това щеше да направи, но в днешното й положение е прекалено малка вероятността да й бъде позволено от прости съображения за здравето на нея и детето.

Друг въпрос, свързан с раждането на бъдещия наследник на кралския двор, е дали той ще проплаче в болницата, в която Кейт Мидълтън дари живот на трите си деца - лондонската Saint Mary, и по-специално - отделението Lindo Wing.

Снимка 404408

Източник: GettyImages

Все още категоричен отговор няма, а и надали ще има до деня на самото раждане, но предположенията клонят именно към това болнично заведение, което е предпочетено и от принцеса Даяна преди години.

При Меган Маркъл обаче е интересно не само къде, но и как ще роди. Знаем, че до нея ще има специализирана помощ. Според източници от двореца, за нея е много важно спокойствието и положителната енергия по време на раждането. Затова е решила да ползва услугите на дула.

Дулата е жена, която оказва физическа и емоционална подкрепа на раждащата. Успокоява я и я насочва как да диша правилно. Тя познава механизма на раждането, както и емоциите и поведението, които може да предизвика. Дулата не е медицинско лице и не се меси в работата на екипа лекари.

Снимка 404413

Източник: GettyImages

Както повелява практиката на тази професия, бъдещата майка се консултира няколко пъти преди раждането с жената, която е избрала да я подкрепя в този момент. Именно това е направила и Меган преди дни, канейки своята дула в двореца Кенсингтън, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, една снимка и как е изглеждала херцогинята преди години

Меган Маркъл като тийнейджърка

Ще я познаем ли

Освен с Маркъл, дулата е имала срещи и с принц Хари, на когото да даде практически наставления как да подкрепя съпругата си в последния етап на бременността и в първите моменти след раждането.