Връзката и бракът на принц Хари с Меган Маркъл успя да го промени коренно. Това виждаме всички ние, това споделят и приятелите му. А промяната е в редица аспекти, видимо все към добро.

След като направи първата крачка и продължава да се дистанцира от батко си Уилям, принц Хари все повече възмъжава и се превръща в достоен съпруг, а скоро и в страхотен баща, сигурни сме.

И от онзи палав купонджия, за който архивите говорят, вече няма и следа. Спокоен, усмихнат, влюбен и улегнал - това е новият принц Хари. И тази нова същност със сигурност се дължи на Меган.

Снимка 398748

Източник: GettyImages

Според източници от двореца, тя е повлияла значително на отношението му към алкохолните напитки и безпаметните запои. Тъй като докато е бременна не може да консумира високоградусови питиета, на които и принципно не е голям фен, Маркъл е решила, че това е идеалният момент да откаже и съпруга си от чашката.

Къде от солидарност към нея, къде осъзнал наистина, че това е вреден навик, принц Хари е послушал заръката на Меган. Но това не е най-интересното - вероятно отново по неин съвет е спрял да пие и кафе и черен чай, в който също има доста кофеин.

И тук изниква логичният въпрос какво консумира, когато отиде на чай с баба си, кралицата? Отговорът не е ясен, но сякаш не е и толкова важен. Много по-важна е коренната промяна, която трябва да оценим подобаващо. Меган Маркъл е запален фен на здравословното хранене и начин на живот и явно е успяла да запали искрата и в съпруга си, пише Daily Express.

Меган Маркъл, принц Хари и една нарушена традиция

Какво забрани Меган на Хари

Жената каза и ние решихме

Разбира се, винаги се намират и недоброжелатели, на които нещо няма да им хареса. Според тях, принц Хари е станал не само по-зрял и отговорен покрай Меган, но и доста по-скучен, предимно заради липсата на алкохол в ежедневието му. Ние обаче не можем да се съгласим, защото усмивката на онова палаво хлапе е още върху лицето му.