Принц Хари и Меган Маркъл са свикнали с медийния интерес към тях, който определено не стихна след преместването им зад океана. Заради ситуацията с последните месеци имахме възможност да зърнем кралското семейство едва няколко пъти благодарение на папараците, които ги следват по петите.

Но една снимка от преди дни успя сериозно да ядоса херцога и херцогинята на Съсекс. Става въпрос за кадър на сина им Арчи и баба му Дория, заснет в двора на луксозното имение, което семейството обитава.

Появиха се съмнение дали снимката не е фалшива, но предприетите от Хари и Меган действия са доказателство, че не е. Те са решили да съдят хората, използвали дрон, за да заснемат кадъра на територията на дома им и след това да го продадат на таблоид, предава Sky News.

Това несъмнено е погазване на неприкосновеността и личното пространство, а оправданият гняв на херцога и херцогинята е най-вече заради това, че на кадърът е Арчи.

Принц Хари, Меган Маркъл и живеят ли заедно с майката на херцогинята Дория Рагланд

Кой заживя с Хари и Меган

Семейна идилия

Затова те смятат, че като потърсят правата си по съдебен ред ще покажат, че са готови да бранят наследника си със зъби и нокти и щом са решили, че не искат да го показват публично никой няма право да го прави вместо тях.