И в кралския си дом, и след като го напусна, Меган Маркъл никога не е разчитала на детегледачки за своя син Арчи, а само и единствено на помощ от страна на майка си. Сега, когато с принц Хари заживяха в САЩ, щастливата баба прекарва повече време от всякога със своя внук.

Преди дни Дория бе засечена да се разхожда със сина на Хари и Меган по улиците на Лос Анджелис.

Появиха се подозрения дали кадрите не са колаж, но скоро след тях дойде и новината, че майката на Маркъл е заживяла при нея и съпруга й за постоянно, за да бъде в ролята на детегледачка на пълен работен ден.

В луксозното имение за над 15 милиона долара, което херцогът и херцогинята на Съсекс наеха при пристигането си в САЩ, със сигурност има място за още един, особено когато става дума на най-близкия на Меган човек, предава Metro.

Снимка 426056

Източник: GettyImages

С тази смяна на местожителството всички са по-щастливи и спокойни, защото прекарват повече време заедно, родителите винаги има на кого да разчитат, а и спестяват от парите за детегледачка, които са си сериозен разход.

Меган Маркъл, новата визия на херцогинята и какво промени тя

Новата стара Меган е тук

Звездният блясък й липсваше

Дория бе един от хората, които оказаха пълна подкрепа на Меган за решението й да напусне кралския двор и да се погрижи първо за себе си. Сега и двете не съжаляват за този ход, радват се на порастването на Арчи, готвят му най-здравословната храна, а и принц Хари има в дома си жена, която поне малко да запълни липсата на неговата собствена майка Даяна.