Принц Хари и Меган Маркъл са към края на своето кралско турне в Южна Африка, което е от съществено значение и за имиджа на младото семейство след отделянето им от принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Херцогът и херцогинята на Съсекс показаха, че имат ясно начертани цели и знаят как да ги следват. Те се разбират добре помежду си не само като съпруг и съпруга, но и като партньори в общите си каузи.  И това личи на съвместните им събития.

Безспорно е, че Хари и Меган притежават и харизма, благодарение на която лесно стават любими на всички

Снимка 444859

Източник: GettyImages

Но друго е най-голямото им оръжие, смятат кралските анализатори. По време на посещението си в Южна Африка съпрузите за пръв път взеха със себе си и малкия Арчи на свой официален ангажимент. И това определено бе удар в целта.

Тази поява може да е първата, но със сигурност няма да е последната подобна на сина на херцога и херцогинята на Съсекс. Защото именно той е способен да ни накара да забравим за всички скандали около кралското семейство в последните седмици.

Снимка 444480

Източник: GettyImages

Допреди да заминат за Южна Африка, Хари и Меган бяха подложени на кръстосан огън заради честите си пътувания с частен самолет, които са в пълен разрез с мисията им за опазване на околната среда. Но тази седмица всички говорят само за това колко е сладък малкият Арчи, пише Daily Mail.

Разбира се, на никои родители не прави чест да използват детето си с користни цели, но когато говорим за кралско семейство и имидж, всички средства са позволени. А и не можем да отречем, че Хари, Меган и Арчи изглеждат много сладко, когато са тримата.

Принц Хари, Меган Маркъл, синът им Арчи и първата му поява в Южна Африка

Хари и Меган показаха порасналия Арчи

Първи семеен ангажимент

За финал, неизбежното сравнение с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Децата им са заедно с тях само на събития, на които присъства цялото кралско семейство, а не на ангажименти, като тези на Хари и Меган в Южна Африка. Е, херцогът и херцогинята на Съсекс явно отново са в ролята на иноватори...