Понякога ситуацията в британския кралски двор леко ни наподобява на сапунен сериал. Двамата братя (Уилям и Хари) и двете им съпруги (Меган и Кейт), който се конкурират помежду си и за любовта на кралицата.

И наяве излизат все нови и нови твърдения в подкрепа на едните и другите. Наскоро стана ясно, че Елизабет Втора има по-близка връзка с Маркъл, защото тя успява да я разсмее, а и имат повече допирни точки, отколкото с Мидълтън.

Но, оказва се, има една по-важна причина, поради която кралицата изпитва големи симпатии към херцогинята на Съсекс.

Снимка 426311

Източник: GettyImages

Преди не особено дълго време 93-годишната Елизабет Втора открито се е шегувала, че надали ще доживее да види внука си принц Хари в ролята на баща. Тя явно не е имала особени надежди, че младежът ще влезе в правия път, ще стъпи здраво на земята и ще създаде семейство, пише Daily Mail.

Но всичко това вече е факт, а промяната без съмнение е благодарение на любимата му Меган. Именно затова кралицата й е толкова благодарна - че й достави удоволствието да стане прабаба за осми път.

Принц Хари, Меган Маркъл и кога ще е кръщенето на бебе Арчи

Ето кога ще е кръщенето на бебе Арчи

Нямаме търпение

Въпреки голямото щастие, което й донесе поредното бебе в кралското семейство, Елизабет Втора най-вероятно ще пропусне кръщенето на Арчи тази събота, 6 юли. Внуците са си внуци, но короната е тежка и трябва да се носи отговорно.