След напускането си на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл дават не по-малко поводи всички да говорят за тях. Дори са повече, защото сега имат много по-голяма свобода на действия и изразяване, от която определено се възползват.

Принц Хари, Меган Маркъл, Лилибет Даяна и решението, което взеха за кръщенето й

Решението на Хари и Меган, което изненада кралицата

Иди ми, дойди ми

Наскоро научихме за желанието им дъщеря им Лилибет Даяна, която се роди в началото на юни, да бъде кръстена в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор, където и синът им Арчи прие християнството.

Разбира се, Хари и Меган са заявили готовност да изчакат подходящ момент предвид пандемичната обстановка в цял свят. А искането си са отправили директно до кралицата, която пък сега е получила ново, изненадващо предложение от тях.

Снимка 526850

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от Mirror, херцогът и херцогинята на Съсекс са предложили на Елизабет Втора час по-скоро да се върнат на Острова заедно с Лилибет Даяна, за да може тя най-сетне да я види на живо. 

Най-вероятно зад това тяхно намерение прозира желанието кралицата да благоволи да се съгласи да организират и така исканото от тях кръщене - така и така ще пътуват хиляди километри.

А в кралския двор са останали отново неприятно изненадани от поредния ход на двойката, която очевидно науми ли си нещо, нищо не може да я спре. Според тях е голямо лицемерие да изразяват такова нетърпение да видят кралицата след всичко, което й причиниха през последната година.

Принц Хари, Меган Маркъл, дъщеря им Лилибет Даяна и вписването й сред кралските наследници

Закъснялото признание за дъщерята на Хари и Меган от кралския двор

Тенденциозно отношение или просто традиция

Хари и Меган все още не са получили официален отговор от екипа на Елизабет Втора. В него все още се обсъжда и как ще постъпят с коледните празненства и дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще получат покана за тях.