В последните месеци принц Хари пътува два пъти до Великобритания и се срещна със семейството си. Меган Маркъл обаче не е стъпвала в кралския двор, откакто двамата със съпруга й окончателно се преместиха в САЩ.

Принц Хари, Меган Маркъл и неочакваната награда, която получиха

Изненадващо признание за Хари и Меган

Две деца е добре, повече - не

А докато очакваме да разберем дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще присъстват на тържествата по случай платинения юбилей на Елизабет Втора начело на трона през есента, научихме за новата идея, която им е хрумнала.

Въпреки че дъщерята на Хари и Меган се роди без кралска титла, тя се очаква да получи такава след като принц Чарлз стане крал. А родителите й неведнъж са заявявали желанието си децата им да растат далеч от кралския протокол - това е и една от причините да заминат зад океана.

Снимка 533952

Източник: GettyImages

Изглежда обаче не всички връзки с кралския двор и неговите традиции са скъсани. Според информация на Daily Mail, принц Хари е заявил пред кралицата категоричното желание на него и Меган малката Лилибет да бъде кръстена в параклиса Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

Това се е случило по време на посещението му на Острова за откриването на статуята на принцеса Даяна в началото на месеца. А желанието му определено е успяло да изненада баба му.

Снимка 517193

Източник: GettyImages

Хари и Меган искат дъщеря им да бъде кръстена там, където и синът им Арчи. И са заявили готовността си да изчакат, докато е възможно да пътуват до Острова и ситуацията позволява събирания. Разбира се, церемонията ще премине в тесен семеен кръг и без присъствие на медии.

Засега няма категорична яснота дали Елизабет Втора е дала разрешението си за провеждане на кръщенето. Но съдейки по поведението й спрямо херцога и херцогинята на Съсекс до този момент не смятаме, че ще има пречка да не се съгласи.

Меган Маркъл, Harry and William: What Went Wrong и първите впечатления в кралския двор от херцогинята на Съсекс

Когато Меган направи лошо първо впечатление

Още признания срещу съпругата на принц Хари

В този случай ще може и най-сетне да види правнучката си на живо, а не само по видео връзка. Това ще е и поводът, който ще срещне Меган с кралското семейство за пръв път след Мегзит. И със сигурност ще бъде много интересно, защото напрежението между двете страни не се е изпарило.