Традицията повелява кралските семейства да публикуват свои нови снимки за коледните и новогодишни празници, с които поздравяват всички, които истински им се радват.

Крал Фелипе, кралица Летисия, двете им дъщери и коледната снимка на испанското кралско семейство

Коледната картичка на испанското кралско семейство

Един крал и трите му красавици

Е, принц Хари и Меган Маркъл не са част от британския кралски двор вече близо две години, но ден преди Бъдни вечер не пропуснаха да споделят с всички нов кадър, който е по-специален от всякога.

На него за пръв път виждаме дъщерята на семейството Лилибет Даяна, която се роди в началото на юли и досега почти никой не я беше виждал. Но ето че щастливото семейство вече е в пълен формат и не иска повече да се крие.

Снимката на Хари, Меган и двете им деца е заснета от фотографа Алекс Любомирски през лятото в двора на семейния дом в Санта Барбара.

Тримата са в ежедневно облекло, а Лилибет е една малка принцеса, която дарява родителите си с широка усмивка. Арчи пък все повече прилича на баща си - най-вече по рижавата коса.

Към картичката има и лично послание от двойката.

Принц Хари, Меган Маркъл, договорът им със Spotify и ще загубят ли милиони

Поредното разочарование от Хари и Меган

Когато се окажат неподготвени

"Тази година, 2021, посрещнахме нашата дъщеря Лилибет Даяна на този свят. Арчи ни направи "мама" и "папа", а Лилибет ни направи семейство. Очаквайки 2022 г. с нетърпение, ние направихме дарения на няколко организации, които подкрепят семейства в нужда - от тези, които е трябвало да напуснат Афганистан, до други, които се нуждаят от платен родителски отпуск в САЩ".