Точно преди година принц Хари и Меган Маркъл подписаха договор със стрийминг платформата Spotify за продуциране и водене на подкастове. Двамата сложиха подписите си под сума от над 20 милиона долара, която да им даде възможност да си стъпят на краката, докато градят нов живот зад океана.

Принц Хари, Меган Маркъл и сделката за подкаст, която сключиха със Spotify

Откъде Хари и Меган ще приберат още милиони

Вече няма да ни липсват

За изминалите 12 месеца обаче херцогът и херцогинята не демонстрираха очакваната продуктивност и в актива си имат едва едно записано 35-минутно предаване, и то за миналогодишните коледни и новогодишни празници.

Шефовете на Spotify определено не са въодушевени от този развой на събитията. Договорът с кралската двойка бе оповестен със смелата заявка за година, изпълнена с интересно съдържание, създадено от тях. Но явно нечии сметки са излезли криви.

Междувременно пък принц Хари взе участие в редица подкаст предавания, с което предизвика сериозен интерес към тях. Двамата със съпругата му направиха и куп признания пред Опра Уинфри, вместо да запазят нещо за своя подкаст и да оправдаят космическия си хонорар, предава The Sun.

Според източници, Хари и Меган са получили "учтиво подсещане", че имат договор, който трябва да изпълнят. Очевидно двамата са били принудени от обстоятелствата да се съгласят на предложението за милиони, без въобще да са готови да изпълнят своята част.

Меган Маркъл, Доналд Тръмп и обвиненията на бившия президент към херцогинята

Тежките обвинения на Тръмп към Меган

Има още какво да й каже

Подробности от договора не са публично известни, затова и не сме наясно какво количество съдържание и в какъв срок трябва да създадат херцога и херцогинята на Съсекс. Но ако не спазят изискванията, вероятно ги грозят неустойки. От Spotify обаче загатнаха, че предстоят интересни неща и явно скоро ще чуем нещо ново от съпрузите.