Традицията повелява кралските семейства да публикуват свои нови снимки преди коледните и новогодишни празници. Най-често кадрите са именно тези, които са и на коледните картички, които се разпращат от името на членовете на монархията.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и обещанието, което херцогът на Кеймбридж даде на съпругата си

Обещанието, което Уилям даде на Кейт

И дали го изпълни

Със сигурност най-голям е интересът към картичките на членовете на британското кралско семейство, но и испанското също заслужава нашето внимание.

Дни преди Коледа в профила на испанския кралски двор в социалните мрежи бе публикувана официалната снимка крал Фелипе, кралица Летисия и двете и дъщери, придружена с лично послание за празниците.

"Весела Коледа и честита нова 2022 г. С цялата ни обич и топли пожелания", гласи картичката, написана на ръка от крал Фелипе.

Точно както при любимото британски кралско семейство, което обичаме да даваме за пример, и този кадър е заснет в градините на двореца Сарсуела в Мадрид вероятно преди няколко месеца и в него няма нищо типично коледно - като елха, украса и т.н.

Интересното е, че на преден план на кадъра са порасналите момичета принцеса Леонор и инфанта София - може би като намигване, че те са бъдещето на монархията.

Кралица Летисия, посещението й в Швеция и сивите коси, които демонстрира

Световната тенденция, която и кралица Летисия последва

Тя винаги е символ на стил

16-годишната Леонор най-вероятно ще прекара празниците със семейството си, въпреки че от няколко месеца учи в Уелс. Двете с по-малката й, 14-годишна сестра, си приличат все повече и категорично можем да заключим, че гонят по красота свята майка.