Вчера, 15 септември, принц Хари навърши 39 години. Рождения си ден посрещна в компанията на своята любима съпруга в Дюселдорф, както и на всички участници и гости на организираните от него игри за военни ветерани Invictus Games.

Принц Хари на 39

Принц Хари на 39

Какво знаем и не знаем за него

Специалният ден за херцога на Съсекс започна с волейболен мач, на който получи специални поздравления от всички присъстващи, които дори му изпяха "Честит рожден ден", докато той и Меган пляскаха в ритъм и не спираха да се усмихват. След това рожденикът получи торта от кмета на града, решена в цветовете на спортната надпревара.

Принц Хари изгледа волейболния мач, след което не пропусна да си поговори приятелски с всички и да получи още много поздравления за празника си. И по нищо не му личеше, че предишната вечер явно едва е дочакал да стане полунощ, за да полее повода в приятна компания. Е, не си е позволил много - само пет-шест бири и много традиционни немски специалитети като наденици и шницели, твърдят присъствали на забавата.

Снимка 633949

Източник: GettyImages

Дори и това количество е изненадващо за херцога на Съсекс, който преди няколко години покрай бременностите и манията по здравословен начин на живот на съпругата си спря да пие не само алкохол, но и кафе и ги замени с чайове и зелени сокове. Но когато е от време на време и с повод, Меган явно няма против.

Меган Маркъл и появата й на Invictus Games заедно с принц Хари

Меган все пак го направи

Хари е на седмото небе

А след забавленията с приятели и присъствието на няколко спортни мача, принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно са отбелязали рождения му ден с романтична вечеря. Поздравления от кралския двор така и не пристигнаха, а от там заявиха, че вече не изпращат официални картички на тези, които не са пълноправни членове, пише Daily Mail.