От миналата седмица принц Хари се подвизава в Европа, като първо беше два дни във Великобритания, а след това се отправи към Германия за провеждането на игрите за военни ветерани Invictus Games, които организира от години. В началото на пътуването му Меган Маркъл не го придружи, което и очаквано предизвика спекулации. Но ето че двамата все пак се събраха.

Принц Хари без Меган Маркъл на Invictus Games - грешката, която породи въпроси

Остана ли Хари и без Меган

Точно когато му е най-важно

Съпругата на принц Хари се качи на самолета от Лос Анджелис и пристигна в Дюселдорф, за да бъде до него и да го подкрепи в каузата, която му е най на сърце. А и херцогът има рожден ден на 15 септември и би било разочароващо и за двамата да са на хиляди километри един от друг.

Появиха се коментари, че отсъствието на Меган Маркъл в първите дни на спортната надпревара по-скоро е помогнало на принц Хари да заяви своята идентичност и да подсили увереността си. Той не пропусна нито едно състезание, провело се досега, и не скри своите емоции от случващото се, както и гордостта от това, което е успял да организира.

Снимка 633523

Източник: GettyImages

А снощи, 12 септември, съпрузите се появиха заедно на сцената на прием, организиран за роднините и близките на състезателите, участващи в Invictus Games. Те заложиха на координирани тоалети в тъмни цветове, като Меган Маркъл избра рокля на Banana Republic Factory, която струва само 70 долара. Визията си разнообрази със златен часовник и гривна с мотото на събитието I am Invictus.

Снимка 633524

Източник: GettyImages

Бившата херцогиня демонстрира приповдигнато настроение и не отказа на никого обща снимка. "Съжалявам, че закъснях за партито", пошегува се тя, когато се качи на сцената пред събралите се гости, и се оправда с грижите за Арчи и Лилибет, цитира я Daily Mail.

Меган Маркъл и завръщането й в Instagram

Нов хитър ход от Меган Маркъл

Херцогинята има планове за бъдещето

Маркъл сподели и че един ден се надява да доведе и тях на Invictus Games, за да може и те да усетят същата емоция като нея и съпруга й. А след това двамата се забавляваха с часове и получиха десетки подаръци на приема. А ние нямаме търпение да ги видим отново заедно най-вероятно на закриването на спортната надпревара.