Освен без подкрепата на кралския двор и роднините си, след Мегзит принц Хари и Меган Маркъл останаха и без много свои доскорошни приятели. Те един по един се отдалечиха от бившата кралска двойка и предпочетоха да заемат страната на по-силния - монархията.

Принц Хари и Меган Маркъл - без покана и за сватбата на кръстника на Арчи

Поредният, който задраска Хари и Меган от живота си

Един за всички, всички срещу тях

Тези дни се заговори, че съпрузите са останали и без покана за сватбата на херцога на Уестминстър Хю Гросвенър, които им беше толкова близък, че дори го избраха за кръстник на сина си Арчи. На събитието се очаква да присъстват принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и крал Чарлз и кралица Камила.

След тиражирането на тази новина дойде и нейното опровержение от говорител на принц Хари и Меган Маркъл. Цитиран от Page Six, той заявява, че двамата всъщност са получили покана за сватбата, но са предпочели да не присъстват, за да не се създават неудобни ситуации и излишно напрежение. А такова със сигурност няма да липсва, когато Хари, Меган, Уилям и Кейт са на едно място.

Снимка 634780

Източник: GettyImages

Източникът дори пояснява, че принц Хари лично се е обадил на своя приятел Хю Гросвенър, благодарил му е за поканата, но му е заявил, че лично според него ще е най-добре той и Меган да не присъстват. Извинил се е и предварително за отсъствието им във важния ден.

Расисти в кралското семейство - новата кралска книга Endgame разкрива истината за коментарите на Чарлз и Кейт Мидълтън

Кои са расистите в кралското семейство

Според новата биографична книга Endgame

Особено след излизането на книгата на Омид Скоби Endgamе миналата седмица, това решение на Хари и Меган не е изненада за никого. Надали и самият Гросвенър е очаквал друг развой на събитията, имайки се предвид, че по-малкият син на крал Чарлз всячески избягва близки срещи с роднините си.