Всички големи събития за кралското семейство за първата половина на годината отминаха - коронацията на 6 май, "Шотландската коронация", ангажиментите на принца и принцесата на Уелс по различни каузи също. Време е за лятна ваканция.

Защо децата на Уилям и Кейт са най-щастливи с родители й Керъл и Майкъл Мидълтън

Коя е любимата баба на децата на Уилям и Кейт

При тях им е най-добре

Точно от миналия уикенд принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис вече са в летен режим. Учебната им година - първа в училището Ламбрук край Уиндзор, приключи. Но това не означава, че ги очаква скучно лято.

Напротив - деветгодишният Джордж, осемгодишната Шарлот и петгодишният Луис в момента са в Аделаид Котидж, но вероятно съвсем скоро ще погостуват на баба си и дядо си по майчина линия, Керъл и Майкъл Мидълтън.

След това пък родителите им ще ги отведат в Анмър Хол в Норфолк - провинциалната резиденция на Уилям и Кейт. Там петчленното семейство ще прекара повече време сред природата, като ще кара велосипеди, ще ходи на разходки и ще пали лагерни огньове.

Снимка 626319

Източник: GettyImages

"Някой ме попита преди време как бих искала децата ми да си спомнят детството си. Реших, че това е много добър въпрос, защото едва ли с това как учим по математика и литература през уикенда. По-скоро ще е с това да запалим огън и да седнем около него в опит да изпечем наденички, което няма да се получи, защото те са прекалено сочни", казва Кейт Мидълтън в подкаста Happy Mum, Happy Baby.

Очаква се още цялото семейство Уелс да прекара известно време в замъка Балморал в Шотландия, където за първа година няма да бъде посрещнато от Елизабет Втора. Уилям и Кейт е вероятно да заведат децата си и на своя любима дестинация - островите Скили край Корнуол, пишат People.