От няколко месеца слуховете за раздялата на принц Алберт на Монако и принцеса Шарлийн са все по-упорити. Съпругата на монарха все още е в родната си Южна Африка, където претърпя сложна операция, осуетила плановете й да се върне в кралството.

Принц Алберт, принцеса Шарлийн и опроверженито, което се наложи да даде монархът на Монако

Разделени ли са принцът и принцесата на Монако

Какъв е коментарът на Алберт по този повод

След краткото посещение при нея на принц Алберт и децата им, съпрузите продължиха живота си далеч един от друг. Той отрече публично твърденията, че двамата са прекратили отношенията си, а докато е в Африка, Шарлийн се зае с една кауза, която винаги й е била на сърце - опазването на носорозите.

И докато тя се наслаждава на дивата природа, съпругът й се появи на червения килим на премиерата на "Смъртта може да почака" и демонстрира неочаквана близост с актрисата Шарън Стоун. Двамата се поздравиха топло, проведоха приятелски разговор и позираха за снимки.

А по-наблюдателните отбелязват, че звездата от "Първичен инстинкт" много прилича на принцеса Шарлийн и явно затова принц Алберт изпитва толкова силни симпатии към нея. 

Всъщност това е второто събитие в рамките на няколко дни, на което виждаме принца на Монако в компанията на Стоун. Двамата присъстваха и на изискана гала вечеря преди седмица, предава Daily Mail.

Принцеса Шарлийн, принц Алберт на Монако и къде двамата се събраха отново

Принцеса Шарлийн и принц Алберт отново заедно

Дълго чакан момент

Очаква се следващият месец принцеса Шарлийн най-сетне да се завърне в Монако след повече от половин година отсъствие и се надяваме съвсем скоро след това да застане до съпруга си на поредното светско събитие.